Zelf je Fries keuringsklaar maken met de online cursus

Kan je zelf longeren? En rijd je zelf ook op(of met) je paard? Wil je je merrie niet zo lang kwijt of vind je het vooral leuk om met haar naar de keuring te gaan? En wil je niet te veel geld kwijt zijn aan de training? Doe het dan zelf. Met behulp van de Online Cursus!

Bekijk het filmpje hieronder!

Hoe werkt het?

De cursus ‘Keuringsklaar maken Friese merries’ is een online cursus, waarbij je met behulp van filmpjes en checklists zelf je merrie kunt trainen voor de keuring.

De cursus is bedoeld voor mensen die graag met hun merrie naar de KFPS stamboekkeuring willen, bijvoorbeeld omdat de merrie nog veulenboek is. Je kunt er dan voor kiezen om je merrie in training te zetten bij iemand anders, maar als je haar graag zelf wilt trainen en (enigszins) kunt longeren dan is deze cursus iets voor jou!

keuring - cursus - stamboekkeuring - keuringsklaarkeuring - cursus - stamboekkeuring - keuringsklaar, fries, friezen, merrie, stamboek

In de cursus leer je onder meer:

  • Hoe je je Friese paard het beste kunt longeren om te trainen voor de keuring;
  • Wat je je merrie moet voeren in de aanloop naar de stamboekkeuring;
  • Hoe je je Friese merrie correct toiletteert;
  • Waar je allemaal aan moet denken voordat je naar de keuring gaat.

Als je nieuwsgierig bent naar deze cursus, klik dan hier.

Begeleiding tijdens de cursus

Als je vragen hebt of graag wilt dat ik meekijk, dan kan je altijd een filmpje opsturen. Ik geef je dan persoonlijke tips en advies.

De cursus blijft beschikbaar voor je na aanschaf. Als je dus later met een ander paard of een veulen naar de keuring wilt, kan je de cursus opnieuw raadplegen.

Lees meer over keuringen:

De 4 redenen waarom je Friese merrie geen ster wordt

Ster, 3e premie of Stamboek?

Mooie paarden met een goede basis…