Klantervaringen

Lees hieronder wat de klanten van Mirages Horses vinden!

Training

“In 2013 hebben ik en mijn zus Gysje, een mooie Friese merrie van 3 jaar gekocht. Mirjam heeft Gysje ingereden toen zij net 3 jaar was en van de opfok terug kwam. Toen wij Gysje kochten was ze nog maar 2 maanden onder het zadel, maar was zo goed beleerd, dat je er zo mee weg kon rijden. We hebben nog steeds erg veel plezier van Gysje en profiteren van de goede en juiste manier waarop Gysje is ingereden door Mirjam. Ze wist het beste in haar naar boven te halen en consequent de kneepjes van de dressuur bij te brengen.

Een aantal jaar later ben ik nogmaals bij Mirjam langs geweest met vrienden om een jonge ruin te bekijken. Hij was nog jong en onzeker, maar omdat hij door Mirjam werd bereden was er geen twijfel om deze Fries te bekijken. Mirjam heeft ons goed en eerlijk geïnformeerd. Na ons proefrijden heeft de 10-jarige dochter van mijn vrienden ook nog even op de ruin gereden. Het was nog onbekend hoe het paard zou reageren op een klein mensje, maar hij  was rustig en zeer geduldig. De kundigheid van Mirjam met jonge paarden heeft zich toen ook weer laten zien.

fries, friese merrie, fries te koop
Gysje: Friese merrie van Sjerp.

Mocht er nog een moment komen dat wij op zoek gaan naar een paard, dan raadplegen wij zeker Mirjam nogmaals. Haar deskundigheid, kennis en omgang met paarden zijn erg waardevol. Vooral (jonge) onbeleerde paarden zijn in goede handen bij haar.”

Tülay
Haarlem

 

Bemiddeling

“Het is niet zo vanzelfsprekend dat je als ‘oude’ beginner van 44 een goede match kunt vinden terwijl je zelf nog zo onervaren bent, met 1,5 jaar les achter de rug op een D-pony. Het was echt heerlijk hoe jij ons begeleid hebt in de zoektocht naar een lief en bomproef paard. Het gaf me vertrouwen en dat was nodig want Heike is zo volleerd. Ik kan haar niks meer leren maar zij moet mij nog alles leren.
Dus ja, die Fries van 15, perfect voor mij!
Heike heeft het prima naar haar zin bij ons en was meteen al dikke maatjes met Brendey – 7 jaar. Elke woensdag doen we nog steeds een lesje en elke zondag trekken we naar buiten. Ook op de trailer naar Zuid-Limburg om daar een ritje maken met de IJslanders van mijn nicht, gaat super!”

Angelique
Limburg

Heike van de Neshoeve (Olof x Naen)

 

Evi is een super paardje. Wel eentje met karakter, maar daar houden we wel van. Een harde werker, die haar hoef niet omdraait voor twee- of vierspan, klavertje drie, of een rondje strand. Braaf maar alert paard en bomproof. Heerlijk dier!

Christa
www.paardenhoeven.com

paard te koop, paardenmatchmaker, paarden bemiddeling
Eviefke (Onne x Ildert)

 

Betje is still doing great here in Bielefeld and I’m very very happy. 🙂
I fell in love with her even more – and I’m pretty sure she “feels the same”, so to speak 😀  She is very affectionate (in the most positive sense!) and it is fun to both work and ride out with her. We are making great progress.
Stefanie
Bielefeld, Duitsland

Friesian for sale
Betje vd Kilsdonk: Friese merrie van Jerke

betje-en-stefanie-2

Mooie paarden met een goede basis…